hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milletvekili Karayel'den, Yahyalı ve Develi Belediyesi’ne ziyaret

    Milletvekili Karayelden, Yahyalı ve Develi Belediyesi’ne ziyaret
    expand

    Milletvekili Karayel'den, Yahyalı ve Develi Belediyesi’ne ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ı ziyaret etti.
    İlk olarak Yahyalı Belediyesi’ni ziyaret eden AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Başkan Esat Öztürk’ten bilgi aldı. 2021 yılının ilk günlerinde belediyeleri ziyaret ettiklerini belirten Karayel, "Hep birlikte burada olmaktan dolayı memnunuz. Sizlerle, 2020 yılında neler yapıldı, 2021 yılında neler yapılacak, bunların görüşmelerini gerçekleştireceğiz. 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da bakanlıklar düzeyinde takip edilecek işlerimiz varsa onları da hep birlikte takip edeceğiz" dedi.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ise, "Yoğun geçen meclis çalışmalarının ardından ilçemize yaptığınız ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Biz AK Parti’liyiz, bununla da gurur duyuyoruz. AK Parti olarak hep birlikte hareket etmenin güzelliğini yaşıyoruz. Allah’a şükürler olsun, hem İlçe Başkanımızla, hem teşkilatlarımızla hem de meclis üyelerimizle birlikte hareket etmek ve vatandaşlarla barışık olmak bereket getiriyor" diye konuştu.
    Milletvekili Karayel, daha sonra  Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı ziyaret etti. Başkan Cabbar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Develimizin ihtiyacı olan proje ve hizmetlere her daim destek olan vekilimiz İsmail Emrah Karayel’e çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" ifadesini kullandı.
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow