hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MS hastası sanatçıdan 'sosyal mesafeli' klip

    MS hastası sanatçıdan sosyal mesafeli klip
    expand

    MS hastası sanatçıdan 'sosyal mesafeli' klip

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Samed AYDIN SUN/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de, Multipl Skleroz (MS) hastası akademisyen sanatçı Gülşah Tanrıöver, koronavirüs salgını nedeniyle hazırladığı yeni şarkısının klip çekimlerini eşi Ahmet Ulvar Tanrıöver'in yaptı. Sosyal mesafe kuralına uygun çekilen klibe ilişkin Tanrıöver, "Şarkı ve Kayseri'de çekilen klip kısa sürede halk ve izleyicilerin yoğun ilgisini ve beğenisini aldı" dedi.
    Kayseri'de farkındalık oluşturmak için bestelediği yeni şarkısını, 'evde kal' çağrılarına destek olmak için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya gönderdiği şarkı ile tanınan Multipl Skleroz (MS) hastası, akademisyen Gülşah Tanrıöver (42), 'O hain’ isimli yeni şarkı besteledi. Koronavirüs salgını nedeniyle şarkının çekimlerini yapamayan Tanrıöver, yine farkındalık oluşturmak amacıyla klibinin çekimini eşi Ahmet Ulvar Tanrıöver birlikte gerçekleştirdi. Ahmet Ulvar Tanrıöver'in cep telefonu kamerasıyla sosyal mesafe kurallara uygun olarak gerçekleştirilen çekimler, kentin tarihi mekanlarından biri olan Talas ilçesinde yapıldı. Çekimde,  Germir, Endürlük,  Derevenk Vadisi, Amerikan Koleji ve Yaman Dede Camiisi ile Erciyes Dağı tercih edildi.
    Sosyal mesafeli klip çekiminin ilginç bir deneyim olduğunu ifade eden Gülşah Tanrıöver, "Klip içinde bulunduğumuz Covid-19 salgını sebebi ile sosyal mesafe ve izolasyon kurallarına uyularak sanatçı ve yönetmen olarak iki kişiden oluşan bir ekip ile planlandı. Zor şartlar altında çekilen klibin yönetmenliğini eşim Ahmet  Ulvar Tanrıöver yaptı. Şarkı ve Kayseri’de çekilen klip kısa sürede halk ve izleyicilerin yoğun ilgisini ve beğenisini aldı. Devamlı aynı platolarda çekilen müzik kliplerine yeni bir soluk getireceği de düşündük. Müzik severler ile tekrar buluşmayı, konser alanlarındaki coşku, birlikte şarkılarımın söylenmesi ve duygu yüklü anları çok özledim. Bu süreçte bilindiği üzere üreten ve ürettiğini sevenleri ile paylaşan bir müzik insanı olarak yeni şarkılarımı ve projelerimin zaman kaybetmeden hayata geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Biz sanatçılar hayalleri ile var olan, hayallerini paylaşmayı, paylaştıkça varım demeyi bilen kişiler olarak umutla güzel yarınları bekliyoruz” ifadelerine yer verdi

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow