hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğretim üyelerinden Rektör Çalış'a ziyaret

    Öğretim üyelerinden Rektör Çalışa ziyaret
    expand

    Öğretim üyelerinden Rektör Çalış'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- DÜNYA’da akademik çevrelerce 'Bilim Oscarları' olarak nitelendirilen 'Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları 2018 Listesine' girme başarısı gösteren Erciyes Üniversitesi'nde görevli Öğretim Üyeleri, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti. 
    Clarivate Analytics tarafından “Web of Science” veri tabanında taranan dergilerde yayınlanan makalelerde en yüksek atıf alan araştırmacıların yer aldığı “En Çok Atıf Alan Araştırmacılar 2018” listesine Türkiye'den giren 14 araştırmacı arasında yer alan Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Derviş Karaboğa ve Doç. Dr. Bahriye Akay ile Erciyes Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Soylak, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı makamında ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
    Rektör Prof. Dr. Çalış, öğretim üyelerinin yapmış oldukları önemli çalışmalarla Türkiye’ye de bilim alanında önemli katkı verdiklerini belirterek, "Bilimsel çalışmalara sürekli destek veriyoruz. Üniversite olarak araştırma ve bilim alanında sürekli çıtayı yüksek tutmaya çalışıyoruz" dedi.
    Rektör Çalış, ziyaretin sonunda Prof. Dr. Derviş Karaboğa, Prof. Dr. Mustafa Soylak ve Doç. Dr. Bahriye Akay’a teşekkür etti ve üniversitenin çini işlemeli vazosunu hediye etti.
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow