hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Olimpiyat sporcusu Özge Yılmaz, Kocasinan’da

    Olimpiyat sporcusu Özge Yılmaz, Kocasinan’da
    expand

    Olimpiyat sporcusu Özge Yılmaz, Kocasinan’da

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Türkiye’nin olimpiyat kadrosuna alınan en genç sporcusu unvanına sahip Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Takımı Sporcusu Özge Yılmaz ile Antrenör Halil Adak’ı misafir etti.
    Türkiye ve Dünya Şampiyonasında büyük başarı elde eden Özge Yılmaz’ı tebrik eden Başkan Çolakbayrakdar, her zaman olduğu gibi bundan sonra da gençlerin spor yapabilmeleri için sporun her alanında gerek tesisler gerekse imkanlar ölçüsünde destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
    Spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar “Hem Kocasinan Spor Kulübü hem de Milli Takımımızın oyuncusu gözbebeğimiz Özge Yılmaz kardeşime bir kez daha teşekkür ediyorum. Özge Yılmaz, her müsabakaya gittiğinde bizleri sürekli gururlandırıyor. Hem yurt içinde hem de yurt dışında gururla şehrimizi ve ülkemizi temsil ediyor. Daha önce Masa Tenisi Takımı sporcularına ve antrenörlerine, Mayıs ayı meclis toplantısında oy birliğiyle kararlaştırılan ödüllerini düzenlenen programla verdik. Fakat; Özge Yılmaz kardeşimiz, Polonya’da turnuvalara katılmıştı ve yurt dışından yeni döndü. İnşallah bundan sonraki katılacağı tüm müsabakalarda başarılar diliyorum. Önümüzdeki günlerde Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan Özge Yılmaz kızımız, yine başarılarla döneceğine inanıyorum." dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow