hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özhaseki'den Başkan Çolakbayrakdar'a ziyaret

    Özhasekiden Başkan Çolakbayrakdara ziyaret
    expand

    Özhaseki'den Başkan Çolakbayrakdar'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyete, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çalışmaları anlatan Başkan Çolakbayrakdar, "Kocasinan Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin en iyisini yaparak, hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu ve refahını  artırmak için çalışıyoruz. Modern dünyada belediyecilik adına neler yapılıyor ise bizde aynısını hatta daha fazlasını Kocasinan da uygulamanın gayreti içerisindeyiz. Şükür Allah’a her geçen gün bir önceki günden daha iyisini yaparak ve bu azim ile çalışarak hemşehrilerimizin memnuniyetini kazanıyoruz" dedi.
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, Başkan Çolakbayrakdar'a çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, "Burada bir taraftan Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Bey’in seçim öncesinde vermiş olduğu vaatleri tek tek inceledik ve bu projelerden hangisine başlandı, neler yapıldığını gördük. Memnuniyetleri müşahede ettik. Özellikle kentsel dönüşüm tüm Türkiye’de belediye başkanlarının korkulu rüyasıyken Kocasinan Belediyesi, başarılı bir şekilde çalışmaları devam ettiriyor. Yıllardan beri bu yapılıyordu. Şimdi ise Kocasinan bölgesinde ne kadar yaşama elverişli olmayan farklı yerlerde binlerce evi ilgilendiren kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor. Başkanımızı tebrik ediyoruz. Allah razı olsun" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow