hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Poyraz Cami Gençlik Merkezi açıldı

    Poyraz Cami Gençlik Merkezi açıldı
    expand

    Poyraz Cami Gençlik Merkezi açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Poyraz Camii Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı.
    Melikgazi ilçesinde ihtiyaç olan yerlerde yeni cami ve Kur'an kursu yapacaklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Caminin alt katında oluşturulan gençlik merkezimiz hayırlı olsun. Burada güzel bir imkan oluşmuş. Belediye olarak bizlerde hizmetinizdeyiz. Melikgazimize yeni camiler ve Kur’an Kursları hayata geçireceğiz" dedi.
    Melikgazi’de gençlere yönelik projelere ağırlık verdiğini ve aile hayatının önem verilmesi gereken bir kavram olduğunu belirten  Palancıoğlu, "Gençlik ve aile yapısı benim Melikgazi’de 5 yıl boyunca önem vereceğim konular arasında. Aile ve gençler sağlam olmazsa istediğiniz kadar cami ve Kur’an Kursu yapın hiçbir anlamı olmaz. Dolayısıyla gençlere yönelik birçok projeler yapacağız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde hayata geçirmek nasip olur. Burada yetişen çocuklar hem ailelerine hem ülkemize hem de İslam’a hayırlı birer evlat olurlar inşallah" şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow