hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyyar satıcılardan belediyeye ziyaret

    Seyyar satıcılardan belediyeye ziyaret
    expand

    Seyyar satıcılardan belediyeye ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'de şehrin farklı bölgelerinde seyyar satıcılık yapan bir grup, satışlarına izin verilmesi talebiyle Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
    Seyyar satıcılığa bir süre daha izin verilmesi talebiyle Büyükşehir Belediyesi’ne gelen seyyarların temsilcileriyle Belediye Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan görüştü. Şehrin farklı bölgelerinde seyyar satıcılık yapan ve ağırlıklı olarak karpuz-kavun satışı yapan seyyarlar Genel Sekreter Beyhan’a belediyeden isteklerini söylediler.
    Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, seyyar satıcıların bir süre daha satış yapmalarına izin verilmesini talep etmeleri üzerine, kanun ve yönetmeliklere göre seyyar satıcılık yapmanın yasak olduğunu söyledi; ancak şehirde yaşayan hiçbir ferdi mağdur etmek istemediklerini belirtti. Hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadıklarını, sadece kanun ve yönetmelikleri uyguladıklarını vurgulayan Beyhan, geçen hafta Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği ve diğer esnaf temsilcilerinin katılımıyla yapılan komisyon toplantısında da Kayseri’de seyyar satıcılığın yapılmaması yönünde karar alındığını hatırlattı. Genel sekreter Hüseyin Beyhan, seyyar satıcılık yapmak durumunda olan vatandaşlara ise uygun semt pazarlarında yer vermek için çalışacaklarını ifade etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow