hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son 1 ayda 28 hırsız tutuklandı

    Son 1 ayda 28 hırsız tutuklandı
    expand

    Son 1 ayda 28 hırsız tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Emniyet Müdürlüğü Basın Yayın Şube Müdürlüğü tarafından son 1 aylık faaliyetler kamuoyuna duyuruldu. Son 1 ayda 28 hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Emniyet Müdürlüğü tarafından 15 Kasım, 14 Aralık tarafından asayiş, trafik ve narkotik faaliyetleri  belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre son 1 ay içinde Kayseri'de 2 cinayet meydana geldi. Olay gerçekleştiren 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gasp Büro Amirliğinin yaptığı çalışmalarda 3’ü yağma, 2’si tehdit, 2’si görevi yaptırmamak için direnme olmak üzere 7 olayda  yakalana 11 kişiden 4'ü tutuklandı.  

    FUHUŞ YAPILAN 13 EV KAPATILDI

    Ahlak Büro Amirliğinin yaptığı çalışmada ise 1’i cinsel taciz, 2’si fuhşa teşvik aracılık veya zorlama, 11’i kumar oynanması için yer ve imkân sağlama olmak üzere 14 olaya adli işlem, 20  fuhuş olayına ise idari işlem yapıldı. Adli işlem yapılan olaylardan 25 kişi, idari işlem yapılan olaylardan 54 kişi yakalandı. bu kişilerden 3’ü tutuklandı. Fuhuş yapılan 13  ev hakkında ilgili komisyonca kapatılma kararı verildi.

    Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 13’ü evden, 14’ü işyerinden ve kurumdan, 5’i otodan, 18’i açıktan hırsızlık olmak üzere işlem yapılan 40 olayda yakalanan 64 kişiden 28’i tutuklandı.

    ARANAN 187  KİŞİ TUTUKLANDI

    Oto Hırsızlık Büro Amirliğinin yaptığı çalışmada 19 oto ve 11 motosiklet hırsızlığı olmak üzere 30 yakalanan 21 kişiden 2'si tutuklandı. 15 oto ve 7 motosiklet sahiplerine teslim edildi. Aranan şahıslar büro amirliği tarafından haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 626 kişi ise yakalanarak adliyeye çıkarıldı. 187 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmada 5’i dolandırıcılık, 1’i yankesicilik olmak üzere işlem yapılan 6 olayda yakalanan 8 kişiden 4’ü tutuklandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow