hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Talas Belediyesinden öğrencilere 1000 tablet

    Talas Belediyesinden öğrencilere 1000 tablet
    expand

    Talas Belediyesinden öğrencilere 1000 tablet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- TALAS Belediyesi, öğrencilere yönelik aldığı 1000 tableti düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.  
    Belediye Meydanı’nda düzenlenen törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, öğrenciler ve veliler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, toplamda bin 500 tablet desteği sağlayacaklarını ifade ederek bunun bin tanesinin Talaslı öğrencilere, kalan 500’ünün ise il genelinde dağıtımı yapılacak olan kampanyaya destek olarak verileceğini söyledi. Yapılan çalışmalara değinen Başkan Yalçın, “En yakın örneği geçen hafta açtığımız 7/24 kütüphanemiz. Kütüphanemizden bugüne kadar 14 bin kişi yararlandı. Yine bugüne kadar 12 tane okulun temelini attık ve bir kısmını da eğitim-öğretime açtık. Bunların yanında yapacağımız millet bahçesi içerisinde yine 3 okulumuz da yer alacak. Bunlara ek olarak göreve geldiğimiz günden beri ilçemizdeki bütün okulların bakım onarım çalışmalarını yatık. Pandemi öncesi ve pandemi sırasında okullarımızın hijyenini de sağlıyoruz. Evde kalmak zorunda olduğumuz zamanlarda çocuklara 30 bin adet kitap dağıttık” dedi.
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, Başkan Yalçın ile birlikte çalıştığı dönemlerden söz ederek, “Başkan Yalçın, 20 seneye yakın birlikte mesai yaptığımız bir kardeşimizdir. Gayretine, dürüstlüğüne, vatanseverliğine, çalışmalarına şahidiz. Hiç tanımadığı illerde terör tehdidi altında halkına hizmet için gece gündüz çalıştı. Mustafa Bey, gündüz bizimle belediyede çalışır akşam da kitap meclislerinde buluşur” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow