hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Talas'a millet bahçesi ve 3 yeni okul

    Talasa millet bahçesi ve 3 yeni okul
    expand

    Talas'a millet bahçesi ve 3 yeni okul

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- TALAS ilçesinde bulunan İl Jandarma Komutanlığı'na ait 100 bin metrekare alana yapılacak olan Millet Bahçesi ve 3 okulun yapımına ilişkin protokol, Valilikte düzenlenen tören ile imzalandı.
    Valilik toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şehmus Günaydın’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın katıldı. Vali Günaydın, törende yaptığı konuşmada, “Öncelikle bu geniş alanda ilimizin ihtiyaç duyduğu eğitim konusunda 3 tane daha okul protokolüne imza atmış olacağız. İlimizin eğitim konusundaki ihtiyaçlarını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu ihtiyacın giderilmesi için bu alanda yapacağımız 3 okulunda ilimizde tekli eğitime geçme noktasında çok önemli katkısı olacağına inanıyorum. Burada yapılacak millet bahçesi ile de bölgenin oradaki ihtiyacını da karşılamış olacağız" dedi.
    Bu hizmetlerin ilimize kazandırılmasında emeği geçenlerine teşekkür eden Vali Günaydın, "Eğitim alanında yapılacak 3 okulun temelini hemen atıp inşallah 2023’te kendimize hedef olarak belirlediğimiz tekli eğitime geçme anlamında da önemli bir hizmeti gerçekleştirmiş oluruz” diye konuştu.
    İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik ise, ilçeye hem Millet Bahçesi hem de 3 yeni okul kazandıracakları için mutlu olduklarını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.
    Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise, "İlimiz ve Talas ilçemiz adına bugün çok mutluyum. Bu projelerin hayata geçirilmesinde emeği olan Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Jandarma Genel Komutanımıza ve Sayın Valimize teşekkür ediyorum” dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow