hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Günaydın’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

    Vali Günaydın’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
    expand

    Vali Günaydın’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Valisi Şehmus Günaydın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan Vali Şehmus Günaydın, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır’ diyerek başlattığı Milli Mücadelemizin sonucunda kurduğumuz Cumhuriyetimizin, 97. yıldönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şanlı tarihimizin her döneminde Millet olarak ortak bir ruhla mücadele ederek büyük başarılar elde ettik. Bu kazanımlar, büyük fedakârlıklar ve bedeller ödenerek, zorlukların üstesinden gelinerek elde edilmiştir. Nasıl ki bundan önce önümüze çıkan ve çıkarılan bütün zorlukları, engelleri ve ihanetleri birlik ve beraberlik içerisinde aşıp yolumuza devam ettiysek bundan sonrada ecdadımızdan aldığımız güçle kutlu yürüyüşümüzde önümüze çıkacak bütün senaryoları boşa çıkaracak kararlılığı ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
    Ülkenin gün geçtikçe geliştiğine değinen Vali Günaydın, “Cumhuriyetimizin kurulduğu 29 Ekim 1923 yılından itibaren geçen 97 yılda sürekli gelişen ekonomisi, sağlık, eğitim, bilim, spor, kültür alanındaki başarıları ve demokrasisiyle dünyanın güçlü ülkeleri arasındaki yerini alan Ülkemiz, Aziz Milletimizin fedakâr evlatlarının çalışmaları ve gayretleri ile daima yükselecek ve ilelebet payidar kalacaktır. Geleceğimizi öğrenci, akademisyen, işçi, memur, esnaf, tüccar, çiftçi, sanayici, kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları ve Cumhuruyla birlikte inşa ederek daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız” ifadelerini kullandı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow