hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yaya güvenliği için nöbet tuttular

    Yaya güvenliği için nöbet tuttular
    expand

    Yaya güvenliği için nöbet tuttular

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsmet KÖZELO/KAYSERİ, (DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından trafikte yaya farkındalığı için 81 ilde başlatılan 'Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz' programı Kayseri'de yapıldı. 
    İçişleri Bakanlığı’nın 81 ilde ve 20 bin yaya geçidinde 200 bin kolluk personeliyle gerçekleştirdiği 'Yaya Güvenliği Nöbeti' Kayseri Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Programa Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve protokol üyeleri katıldı.
    Trafikte yaya üstünlüğü bilincini yaygınlaştırmak amacıyla Kayseri’de kolluk kuvvetleri yaya geçitlerinde nöbet tuttu. Etkinlik, başta okullar olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşlarına ait hizmet binalarının önünde ve diğer yaya geçitlerinde 'Yaya güvenliğinin nöbetçisiyiz' sloganıyla gerçekleştirildi. Kayseri caddelerindeki bütün yaya geçitlerinde 2 saat boyunca yaya üstünlüğü için nöbet tutan polisler, vatandaşlara broşür dağıttı. Etkinlikte İçişleri Bakanlığının başlattığı 'Hayatı Korumak İçin Senin de Kemerin Ses Getirsin' projesine çektikleri video ile katılan 3 çocuğa polis scotter hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow