hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Yardımcısı Ersoy: İZDES ile milletimize doğrudan ulaşıyoruz

    Bakan Yardımcısı Ersoy: İZDES ile milletimize doğrudan ulaşıyoruz
    expand

    Bakan Yardımcısı Ersoy: İZDES ile milletimize doğrudan ulaşıyoruz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan AKYILDIZ-KIRIKKALE,(DHA)- İÇİŞLERİ Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kırıkkale'de İzleme Değerlendirme Projesi (İZDES) kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.
    Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Vali Yunus Sezer'i ziyaret etti, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Basına kapalı yapılan toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ersoy, İçişleri Bakanlığı'nın terörle mücadeleden asayiş ve güvenlik hizmetlerine, trafik hizmetlerinden uyuşturucu ile mücadeleye, afet ve acil durum hizmetlerinden düzensiz göçle mücadeleye, nüfus ve vatandaşlık hizmetlerinden sivil toplumla ilişkilere, valilik ve kaymakamlıklarca yürütülen tüm hizmetlere kadar bir çok alanda topluma doğrudan dokunan hizmetleri sunmaya çalıştıklarını söyledi. Bakanlık tarafından yürütülen hizmetleri daha verimli, daha ekonomik ve etkin bir şekilde sürdürebilmek için yoğun bir gayret içinde olduklarını anlatan Ersoy, şöyle dedi:
    "Bu bağlamda bu etkinliği sağlamak hem de ülke genelinde yürütülen iyi örnek uygulamaları başka illerimize yaygınlaştırmak amacıyla sayın bakanımızın talimatlarıyla oluşturduğumuz İZDES projemiz var. Bakan yardımcılarımızın başkanlığında Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, AFAD ve Acil Durum Başkanlığı, Nüfus Genel Müdürlüğü, İller İdaresi Genel Müdürlüğü, varsa Sahil Güvenlik Komutanlığı temsilcilerinden oluşan arkadaşlarımızla illerimizi ziyaret ediyoruz. İllerimizde STK temsilcilerimizle konuşuyoruz. Dün bizden önce Bakanlıktaki arkadaşlarımız ayrı ayrı birimleri ziyaret etti. Birimlerden hizmet alan vatandaşlarla görüşüyoruz. Bugün ise Valimizin başkanlığında burada hizmet veren arkadaşlarımızla bir araya geldik, aldığımız notlar ve talepler doğrultusunda daha güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz."
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow