hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırıkkale'de 'Gürültüsüz Bir Kırıkkale İstiyorum' kampanyası başlatıldı

    Kırıkkalede Gürültüsüz Bir Kırıkkale İstiyorum kampanyası başlatıldı
    expand

    Kırıkkale'de 'Gürültüsüz Bir Kırıkkale İstiyorum' kampanyası başlatıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burak CAN/ KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de, trafikte ki gürültü kirliliğini önlemek amacıyla 'Gürültüsüz Bir Kırıkkale İstiyorum' kampanyası başlatıldı.
    Kırıkkale Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğünce trafikte ki gürültü kirliliğini önlemek amacıyla 'Gürültüsüz Bir Kırıkkale İstiyorum' kampanyası başlatıldı. Valilik konferans salonunda gerçekleştirilen kampanya tanıtım programına, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ile davetliler katıldı. 
    Vali Bülent Tekbıyıkoğlu,  projenin öneminden bahsederek, "Sessiz anlaşabilen insanlar ve sessiz hitap eden insanlar toplum içerisinde daha fazla kabul görüyor. Burada sivil toplum kuruluşlarımızın, odalarımızın değerli temsilcileri var. Sizlere büyük görevler düşüyor. Bu işi ticari faaliyet olarak yapan arkadaşlarımızın da bu sorumluluğu alması lazım. Arkadaşlarımız çeşitli faaliyetler ve kampanyalarla bu işi yürütüyor. Özellikle empati yapmamız lazım. İnsanlar hassas olabiliyor. Bu kampanyaya sahip çıkacağınızı düşünüyor ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. ​Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Vekili İsa Sögüt de kampanya hakkında bilgi verdi. Öte yandan, kampanyanın 7 Ocak 2022 tarihinde Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacağı belirtildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow