hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lise arkadaşları, 53 yıl sonra bir araya geldi

    Lise arkadaşları, 53 yıl sonra bir araya geldi
    expand

    Lise arkadaşları, 53 yıl sonra bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan AKYILDIZ/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de Atatürk Ortaokulu'na dönüştürülen Kırıkkale Lisesi'nden 1966 yılında mezun olan öğrenciler, 53 yıl sonra eğitim gördükleri okulda bir araya geldi.
    Kırıkkale Lisesi'nden 1966 yılında mezun olan bazı öğrenciler, sosyal medya üzerinden birbirleri ile irtibat kurarak dün eğitim gördükleri lisede bir araya geldi. Türkiye'nin farklı illerinde yaşayan ve aynı liseden mezun olan 30 kişi, uzun yıllar sonra birbirlerini görünce duygu dolu anlar yaşandı. 30 mezun okulun bahçesi, koridoru ve sınıflarını dolaşarak hasret giderdi. Aynı sınıfta eğitim gören bazı mezunlar fotoğraf çektirdi.
    Mezunlardan Musa Yapar, arkadaşlarıyla bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, "Anlatılmaz duygular içindeyiz, çok mutluyuz, duygularımızı kelimelerle ifade etmek o kadar zor ki, bunu yaşamak gerekiyor. Eski anılarımızın tazelendi. Sınıflarımızda oturuyoruz bu çok güzel bir şey" dedi. 
    İsmet Tunalı ise, yıllar sonra buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bizim bu birlikteliğimiz ve bağlılığımız 53 yıldır devam ediyor. Sınıfta o dönem yapılan yaramazlıklar bugün de yapıldı. Bunlar etkinliğe renk verdi, ayrı bir güzellik kattı" diye konuştu. Mezunlar, buluşmanın ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow