hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Babaeski Kaymakamı Elmacıoğlu, trafik denetimine katıldı

    Babaeski Kaymakamı Elmacıoğlu, trafik denetimine katıldı
    expand

    Babaeski Kaymakamı Elmacıoğlu, trafik denetimine katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

     Metin KARAKUŞ/BABAESKİ (Kırklareli),(DHA) - KIRKLARELİ’nin Babaeski ilçesi Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, Kurban Bayramı’nın ilk gününde polis ekipleriyle birlikte trafik denetimine katılıp, vatandaşların bayramını kutladı.

    Babaeski’de Kurban Bayramının ilk gününde ilçenin giriş ve çıkışların polis ekipleri denetimlerde bulunurken, Kaymakam Şenol Levent Elmacıoğlu da katıldı. Denetimlerde,  seyahat eden sürücülere, ‘Yaşam kemeri, seni hayatta tutar, sevdiklerine bağlar’ sloganı yazılı el broşürleri dağıtılıp, koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda kolonya ve dezenfektan verildi.

    Kaymakam Elmacıoğlu, bayramın ilk gününde kazaların en az asgari seviye indirilmesi amacıyla ve aynı zamanda bir farkındalık oluşturmak için denetleme yaptıklarını belirterek, şöyle dedi:

    “ Amacımız ülke genelinde yaşanan trafik kazaları asgari seviyeye indirmektir. Konjoktürel olarak Covid-19 ile ilgili vatandaşlarımıza uyarılarda bulunmak. Biliyorsunuz birkaç senedir trafik kazalarımız hem yeni yapılan duble yollarımız sayesinde hem de gerçekten bakanlığımızın başarılı alışmaları sayesinde istatistik olarak, gittikçe aşağıya doğru inmektedir. Bundan 10-15 sene önce trafik kazalarında kaybettiğimiz vatandaşlarımızın sayısı bir hayli fazlaydı. Her bayramda insanlar televizyon karşısında acaba bu bayram kaç vatandaşımız hayatını kaybettiği diye dinliyorlardı. Şu son yıllarda yapılan başarılı uygulamalarla ve denetimlerle, radar denetimleri, trafik denetimleri, maket trafik polisi araçları, maket trafik polisleri, yollarımızın duble yol olması gibi nedenlerle trafik kazalarının sayıları ülke genelinde daha aşağılara indi. Bu yeterli tabi yeterli değil, daha da iyi olacak inşallah, ben bu vesile ile herkesin Kurban Bayramını kutluyorum, covidsiz bayramlar diliyorum.”

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow