hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Babaeski'de liselilere toplu mezuniyet töreni

    Babaeskide liselilere toplu mezuniyet töreni
    expand

    Babaeski'de liselilere toplu mezuniyet töreni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Metin KARAKUŞ/BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ'nin Babaeski ilçesinde liseden mezun olan öğrenciler için toplu mezuniyet töreni düzenlendi. 

    Babaeski 100'üncü Yıl Stadyumu'nda düzenlenen mezuniyet törenine Kaymakam Hakan Özarslan, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat ile öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı. Öğrencilere sembolik diplomalarının verildiği törende veliler heyecanlı anlar yaşadı. Lise müdürleri adına konuşan Babaeski Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sibel Akın Bayram, şunları söyledi:

    "Sevgili 2019 mezunları bu gün sizin bir önce bitmesini istediğiniz lise yıllarınız sona erdi okul üniformasıyla son gününüz o yüzden bu günün tadını çıkarın. Sevgili öğrenciler sizlerden dürüst, adil, değer ve tutumlara bağlı iyi bir insan olmanızı bekliyoruz çünkü ulusların güvenceleri genç nesillerdir bizim de geleceğimiz sizlersiniz. Bu gerçeği büyük önder Atatürk, 'Bütün umudum gençliktedir' diyerek belirtmiştir. Sizlerin de ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmak için çabalayacağınıza bütün kalbimle inanıyorum. Sevgili veliler, en değerli varlığınız olan ocuklarınızın cesaret, nezaket, azim, kararlılık ve çalışkanlık gibi olumlu özelliklerine işaret edin, çocuklarınızla konuşun, onları dinleyin ve fikirlerine her zaman değer verin. Değerli meslektaşlarım, erdem ve bilgiyle donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Öğrencilerimizi geleceğe taşıyacak bilgilerle donattığınız için ve onlara gösterdiğiniz ilgi için sizlere teşekkür ediyorum. Değerli gençler, mutluluk için sihirli bir bilet yok olsaydı emin olun ki onu önce size biz verirdik başarılı olmak istiyorsanız hedefiniz ve yol haritanız olmalı kendinize bir yol haritası oluşturun zorluklara tahammül edin ve asla sorumluluktan korkmayın. Sevgili gençler gelecek yıllarda yine karşılaştığımızda sizlerin güzel işler başarmış bireyler, mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmenin gururu bize yeter de artar asıl hayat sınavından ve üniversite sınavında sizlere başarılar diliyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow