hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Babaeski’de toplu taşıma araçları dezenfekte edildi

    Babaeski’de toplu taşıma araçları dezenfekte edildi
    expand

    Babaeski’de toplu taşıma araçları dezenfekte edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Metin KARAKUŞ/BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Babaeski ilçesinde faaliyet gösteren, S.S. 32 Nolu Sistem Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine ait toplam 43 araca koronavirüse karşı önlem almak için dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

    Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı tehdit eden ve önceki gün itibariyle Türkiye'de de görülen corona virüse ve viral enfeksiyonlara karşı alınan önlemler için Babaeski'de cami, okul ve resmi kurumlardan sonra toplu taşıma araçlarına karşı da dezenfeksiyon çalışması başlatıldı.

    Babaeski'de öğrenci servisçiliği, asker personel ve fabrika işçisi taşıyan S.S. 32 Nolu Sistem Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine ait toplam 43 araca, koronavirüs, viral enfeksiyon ve salgın hastalıklara karşı özel kıyafet giyen ekipler tarafından dezenfekte edildi.

    Babaeski S.S. 32 Nolu Sistem Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Günay Beşiroğlu, dezenfeksiyon çalışması ile ilgili yaptığı açıklamada,  "Bugün Kooperatifimize ait toplam 43 aracımıza corona virüse karşı önlem almak için özel bir firma tarafından dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Tüm dünyanın kâbusu olan bu koronavirüse karşı biz kooperatif olarak elimizden gelen her türlü mücadeleyi vermeye hazırız. Bugün tüm araçlarımıza dezenfeksiyon yani hijyen temizliğimizi yaptık, bugünden sonra da yapmaya devam edeceğiz. Okul servis araçlarımız, askeri personel ve Fabrika işçi servislerimizin araçları hepsi ilaçlanması oldu. Yapılan bu ilaçlama bir ay etkili oluyormuş. Biz Yönetim Kurulu olarak bir ay sonra tekrar bir ilaçlama daha yaptıracağız. Yani bu virüs ülkemizden temizlene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Araçlarımız gördüğünüz gibi elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Biz Yönetim Kurulu olarak bu konuda her türlü önlemi aldık, temizlik işinde titizliğe çok önem veriyoruz. Öğrencilerimiz, askerlerimiz ve işçilerimiz o yönde hepsi rahat olsunlar” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow