hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Babaeski'de yılın trafik görevlileri ödüllendirildi

    Babaeskide yılın trafik görevlileri ödüllendirildi
    expand

    Babaeski'de yılın trafik görevlileri ödüllendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Metin KARAKUŞ/BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Babaeski ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri kapsamda yılın trafik görevlisi polis, jandarma personeli ile yılın sürücüsü seçildi.

    Babaeski İlçe Emniyet Müdürlüğü,İlçe Jandarma Komutanlığı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarfından Karayolu Trafik Haftası etkinliği düzenlendi. Öğretmenevindeki törene  Kaymakam Hakan Özarslan, Belediye Başkan Vekili Fatih Erdem, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yakup Bakıcı, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Başçavuş Osman Dinçel ile kurum ve kuruluşlarına temsilcileri katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Büro Amiri polis memuru Yaşar Ekici, töreni yağmur yağışı nedeniyle öğretmenevinde yaptıklarını belirterek, "2019 yılı Yaya Öncelikli Trafik Yılı olarak ilan edilmiştir. İlçemizde başta trafik etkinlikleri kapsamında düzenlenecek faaliyetlerde olmak üzere tüm yıl boyunca Yaya Önceliği ve Trafikte Yaya Güvenliği hususlarının işlenmesi öncelikli hedefimizdir" dedi.


    Babaeski Trafik Komisyonu Başkanlığı'nın yaptığı değerlendirmede yılın trafik görevlileri polis memurları Hasan İlden ve Mehmet Ersal, kırsal alanda jandarma uzman çavuş Hasan Gökçe ve yılın örnek sürücüsü Ahmet Kınar, seçildi. Yılın görevlileri ve örnek sürücüsü ile ilçe genelinde düzenlenen trafik konulu resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow