hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trakya Birlik, kendi markası gübre satışına başladı

    Trakya Birlik, kendi markası gübre satışına başladı
    expand

    Trakya Birlik, kendi markası gübre satışına başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Metin KARAKUŞ/BABAESKİ (Kırklareli),(DHA) - TRAKYA Birlik,  çiftçilere ve ortaklarına destek vermek için,Trakya Birlik markalı üre cinsi gübre satışına başladı.

    Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde bulunan Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mülayim Güler, “Ülkemizin en büyük çiftçi kooperatifleri birliklerinden biri olan Trakya Birlik, 54 yıllık tarihinde bir ilke daha imza atarak, Trakya Birlik Markalı üre cinsi gübreyi çiftçilerimiz ile buluşturdu" dedi.

    Trakya Birlik'in ana iştigal konusunun ayçiceği olduğunu belirter Mülayim Güler, "Ancak biz çiftçiler bir yıl ayçiçeği ektiğimiz tarlalarımıza, münavebe gereği ertesi yıl başka ürünler ekiyoruz ve bu genellikle hububat oluyor. Dolayısı ile ortaklarımıza hizmet götürürken ayçiçeğini hububattan ayrı düşünmek mümkün değildir. Bizler kooperatiflerimizde çiftçimizin ve ortaklarımızın tarımsal girdilerini sağlarken mevcut markaların satışını yapıyorduk bu güne kadar. Sağ olsunlar birlik yöneticilerimizin çalışmaları neticesinde 54 yaşındaki birliğimiz Trakya Birlik tarihinde ilk defa kendi markamız ile çiftçilerimizin üre cinsi gübre ihtiyaçlarını karşılayabilir duruma geldik. Birlik yönetim kurulumuz ve genel müdürümüz başta olmak üzere bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyoruz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow