hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklarla el ele projesi kapanış programı düzenlendi

    Çocuklarla el ele projesi kapanış programı düzenlendi
    expand

    Çocuklarla el ele projesi kapanış programı düzenlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-KIRKLARELİ Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin çalışmaları ile hayata geçirilen “Çocuklarla El Ele” başlıklı sosyal sorumluluk projesi kapanış toplantısı düzenlendi.

    Rektörlük Kültür Merkezi Alt Salon’da gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur Metin Akten, Kırklareli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Yücel,  Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Temsilcisi Ayşenur Aybaş, Vali Faik Üstün İlkokulu Müdürü Beyhan Tufan, Üniversitenin  akademik ve idari personeli ile projede görev alan öğrenciler katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur Metin Akten bir açılış konuşması yaptı.

    Kırklareli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Yücel, toplantıda yaptığı konuşmasında Kırklareli Üniversitesi ile etkinlikler yapmaktan ve protokoller imzalamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. “Bu sene Üniversite ile çok yakınlaştık” diyen Yücel , Üniversite bağlamında en fazla protokol imzaladıkları okulun Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olduğunu ifade etti. Yücel,yapılan yaratıcı etkinlikler ve dramalarla projenin yaşatıldığına ve fayda sağladığına da dikkat çekti.

    Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörürise, Kırklareli Üniversitesi olarak hem Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü hem de ildeki diğer kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla çok sayıda proje imzalamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Bu projelerin Üniversitemiz adına çok faydalı olduğuna dikkat çeken Şengörür“Yaptığınız her iyiliğin ileriki hayatınızda önünüze çıkmasını istiyorum. Bu sebeple özellikle öğrencilerimize projede yer alarak destek verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

    Açılış konuşmalarının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Şengörür, Kırklareli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Yücel, Vali Faik Üstün İlkokulu Müdürü Beyhan Tufan  ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur Metin Akten, projede gönüllü olarak görev alan öğrencilere katılım belgesi vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow