hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Down sendromlu şampiyon milli sporcu, Kırklareli'de coşkuyla karşılandı

    Down sendromlu şampiyon milli sporcu, Kırklarelide coşkuyla karşılandı
    expand

    Down sendromlu şampiyon milli sporcu, Kırklareli'de coşkuyla karşılandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KIRKLARELİ, (DHA)- ÇEKYA'DA düzenlenen Down Sendromlular Dünya Atletizm, Masa Tenisi ve Tenis Şampiyonası'nda masa tenisi kategorisinde dünya üçüncüsü olan milli sporcu Erman Çetiner, Kırklareli'nde törenle karşılandı.

    Milli Sporcu Erman Çetiner, Çekya'da düzenlenen Down Sendromlular Dünya Atletizm, Masa Tenisi ve Tenis Şampiyonası'nda masa tenisi kategorisinde dünya üçüncüsü oldu. Çetiner, havayoluyla geldiği İstanbul'dan Kırklareli Valiliği aracıyla alınarak, Kırklareli Valiliği binası önünde karşılandı. Kırklareli Valisi Birol Ekici ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, annesi Gönül Çetiner ve sporcular eşliğinde karşılanan Çetiner, büyük mutluluk yaşadı.

    Milli sporcuyu makamında kabul eden Vali Ekici, sporcunun başarısıyla gururlandıklarını söyledi. Erman Çetiner'in Türkiye'yi dünyada en iyi şekilde temsil ettiğini ifade eden Vali Ekici, Çetiner’e ve diğer sporculara başarılar diledi. Erman Çetiner’den bundan sonra dünya şampiyonluğu beklediğini belirten Vali Ekici, Kırklareli'nin tüm gençlerini spor yapmaya ve başarıdan başarıya koşmaya davet etti.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow