hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırklareli Üniversitesi'nde mezuniyet töreni

    Kırklareli Üniversitesinde mezuniyet töreni
    expand

    Kırklareli Üniversitesi'nde mezuniyet töreni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA),KIRKLARELİ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı mezun adayları mezuniyet töreni düzenlendi.

    Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri için Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda mezuniyet töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende konuşan Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Mimarlık Fakültesi'nde ikincisi düzenlenen mezuniyet törenine katılmaktan duyduğu memnuniyeti paylaştı. 

    Açılış konuşmalarının ardından Mimarlık Bölümünde dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Bölüm 1.’si Aslıhan Okur’a plaketini Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür takdim etti. Bölüm 2.’si Zeycan Ergün  plaketini Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nadide Seçkin’in elinden aldı. Bölüm 3.’sü Halil Ölmez ’e de plaketini Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Soner Yeler verdi.

    Plaket takdiminden sonra Bölüm öğrencilerinin hazırlamış olduğu, öğrencilerin üniversite anılarına dair çekilmiş oldukları fotoğraflardan oluşan slayt gösterisi izlendi. Slayt gösterisinden sonra Mimarlık Bölümü 1.’si Aslıhan Okur bir konuşma yaparak mimarlığın kendisi için ayrı bir heyecan ve mutluluk olduğunu belirterek eğitiminde emeği geçen hocaları ile arkadaşlarına teşekkür etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow