hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırklareli Üniversitesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

    Kırklareli Üniversitesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı
    expand

    Kırklareli Üniversitesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ, (DHA)-KIRKLARELİ Üniversitesi ile Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

    Kırklareli Üniversitesi  yöneticileri ile KOOP-İŞ Sendikası temsilcileri arasında yapılan görüşmeler neticesinde, üniversitenin bünyesinde sürekli işçi kadrosunda çalışan personelin ekonomik ve sosyal durumları ile çalışma şartlarında iyileştirmeler sağlayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya vardı. 01.11.2020-31.12.2022 tarihlerini kapsayan toplu iş sözleşmesi,  üniversitenin  yönetim kurulu salonunda imzalandı.

    Sözleşmeyi üniversite adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu  ve Genel Sekreter Ahmet Şimşek imzalarken, KOOP-İŞ Sendikası adına ise Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur Üzmez  ve diğer sendika temsilcileri imzaladı.
    Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür,  sürekli işçi statüsünde görev yapan çalışanların özlük haklarının iyileştirilerek daha yüksek bir refah seviyesine sahip olmaları için mevcut şartlarda ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Şengörür, çalışanların  hak ve menfaatlerini teminat altına almanın yanı sıra düzenli ve verimli çalışmalarını sağlamak amacıyla imzalanan toplu iş sözleşmesinin, üniversiteye ve çalışanlara hayırlı olmasını diledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow