hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırklareli'de, 'Beraber yürüyelim' projesi

    Kırklarelide, Beraber yürüyelim projesi
    expand

    Kırklareli'de, 'Beraber yürüyelim' projesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KIRKLARELİ,(DHA)-KIRKLARELİ Valiliği tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle düzenlenen 'Beraber yürüyelim' projesi kapsamında yürüyüş gerçekleştirildi.

    Etkinlik kapsamında Gençlik ve Spor Müdürlüğü önünde başlayan, 2 kilometrelik parkurda yapılan yürüyüşe, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Eşi İlknur Bilgin, kurum müdürleri, öğrenciler ve gencinden yaşlısına kadar yüzlerce vatandaş katıldı. Yürüyüş, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda sona erdi.

    Kırklareli Valisi Osman Bilgin, yaptığı açıklamada, "Yürüyüş sporu insan için en önemli spor. Farklı spor alanlarıyla ilgili her ne kadar istesek de bazen imkansızlıklar, bazen de zaman nedeniyle yapamayabiliyoruz. Ama yürüyüş her yaşta 7'den 77'ye herkesin yapabileceği bir spor. Sağlık açısından da en sağlıklı spor, hepimizin yürümesi önemli. Katılım sağlayan en gencinden en yaşlısına kadar herkese teşekkür ediyorum. İlimiz bu konularda zaten çok duyarlı. hem yaşam kalitesi yönüyle, hem de sosyal ve sportif etkinliklere katılım konusunda en yüksek duyarlılığı gösteriyor” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow