hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırklareli'de, 'Vatana can verenlere vefa programı' düzenlendi

    Kırklarelide, Vatana can verenlere vefa programı düzenlendi
    expand

    Kırklareli'de, 'Vatana can verenlere vefa programı' düzenlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-KIRKLARELİ Üniversitesi Batı Trakya Kamu Kulübü tarafından “Vatana Can Verenlere Vefa Programı" düzenlendi.

    Kırklareli Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Karaman akademik, idari personel ile öğrenciler katıldı. Şehit Ömer Halisdemir’in kardeşi Savaş Halisdemir ise programda konuşmacı olarak yer aldı.

    Programın açılış konuşmasını yapan Batı Trakya Kamu Kulübü Başkanı Adnan Kızıltepe, programa katılan şehit ailelerine, yakınlara ve konuklara teşekkür etti.

    Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu ise, bizi toplum yapan, millet yapan değerlerin vefa olarak tanımlandığını öğrenmekten memnuniyet duyduğunu dile getirerek bu anlamlı program vesilesiyle tüm şehitlerimizin rahmet, minnet ve sevgiyle anıldığını ifade etti.

    Konuşmaların ardından bir sinevizyon gösterimi yapıldı ve Kırklareli İl Müftülüğü Murakıp Harun Namlı  eşliğinde bütün Şehitler için dua edildi. Program, Ömer Halisdemir’ in kardeşi Savaş Halisdemir’e  plaket takdim edilmesi ile son buldu.  

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow