hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırklareli'nin, 'Mutlu İnsanlar Kenti' sloganı tescillendi

    Kırklarelinin, Mutlu İnsanlar Kenti sloganı tescillendi
    expand

    Kırklareli'nin, 'Mutlu İnsanlar Kenti' sloganı tescillendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KIRKLARELİ, (DHA) KIRKLARELİ  Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun açıklamalarında sık sık kullandığı, Kırklarelili vatandaşlar tarafından da benimsenen 'Mutlu İnsanlar Kenti' cümlesinin patenti alındı.

    Kırklareli Belediyesi, 'Mutlu İnsanlar Kenti' cümlesinin patentini almak üzere geçtiğimiz yıl Türk Patent ve Marka Kurumu'na, 'marka tescil belgesi' almak için bayvuruda bulundu, Kurum, belediyenin başvurusunu olumlu bularak, 'Mutlu İnsanlar Kenti' cümlesini belediye adına tescilledi.


    Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, 'Mutlu İnsanlar Kenti' sloganının Kırklareli'ne çok yakıştığını belirterek, "Bir marka yaratmak adına slogan her zaman çok önemlidir. Akılda kalıcı, vurgulu ve söylendiğinde ilk akla gelen olmak çok önemlidir. Biz de, 'Mutlu İnsanlar Kenti' dendiğinde artık Kırklareli'nin akla geldiğini biliyoruz. Uzun yıllardır güzide illerimizden biri olan Kırıkkale ile karıştırılıyorduk. Yavaş yavaş bu algıyı kırdık ve kırmaya da devam ediyoruz. Görevegeldiğimizde Kırklareli'ni marka kentler arasına taşıyacağımızı söyledik. Yaptığımız projeler ile hergeçen gün Kırklareli'nin çıtasını yukarıya taşıdık ve taşımaya da devam ediyoruz" dedi.

    Sloganı tescil ettirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Kesimoğlu "Göreve geldiğimizde Kırklareli'nin bir slogana da ihtiyacı olduğunu gördük. Daha sonra benim konuşmalarımda sıkça yerverdiğim 'Mutlu İnsanlar Kenti' cümlesinin Kırklareli'ne yakışacağını düşündük. Hem vatandaşlarımızarasında pozitif etki yaratacak hem de diğer bölgelerde ,ki vatandaşlar için de Kırklareli'nin nasıl bir kent olduğunu anlatacak bir cümle oldu.  'Mutlu İnsanlar Kenti Kırklareli' artık bizim tescillenmişsloganımızdır. Tüm Kırklareli'ne hayırlı olsun" diye konuştu.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow