hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Köylüler, ihtiyaç sahipleri için sebzelerini bağışladı

    Köylüler, ihtiyaç sahipleri için sebzelerini bağışladı
    expand

    Köylüler, ihtiyaç sahipleri için sebzelerini bağışladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KIRKLARELİ, DHA)- KIRKLARELİ'nin Aslibey köyü pazarcıları, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere belediyeye sebze bağışında bulundu.

    Aslibey köyünde sebze yetiştiren ve pazarlarda satan pazarcılar, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında muhtarları İsmet Develi öncülüğünde ürettikleri sebzelerin bir kısmını ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Kırklareli Belediyesi'ne bağışladı.
    Köylülerin bağışladığı, 400 kilo, kızartma kabak, 500 kilo havuç, 250 kilo patlıcan, 275 kilo bakla, 350 kilo ıspanak, 400 kilo pırasa, 200 kıvırcık marul, 400 kilo domates, 200 kilo salatalık ve 250  lahana, Vefa Sosyal Destek Grubu'na ulaştırıldı.
     
    Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Asilbeyli köyü muhtarı İsmet Develi, Pazarcılar Odası Başkanı Resul Yıldırım ve pazarcı esnafına teşekkür etti. Kesimoğlu, bu zor günlerde yapılan bağışın çok anlamlı ve çok güzel olduğunu ifade ederek, "Hassasiyetiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu sıkıntılı günleri toplumsal dayanışma içerisinde aşacağız. Bunun en güzel en somut örneğini de sizler verdiniz. Azımsanacak bir yardımda bulunmuyorsunuz. İki araçlık bir gıda yardımında bulunuyorsunuz. Gerçekten çok önemli ve çok güzel bir davranış sergiliyorsunuz. Sizin yaptığınız bu bağış örnek teşkil edecektir.  Umuyorum ve diliyorum ki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir nebze de olsa katkı sağlayacak bir bağış olacak. Kırklareli halkı adına sizi bu duyarlı davranışınızdan dolayı alkışlıyorum" dedi.
     
     
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow