hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kursu tamamlayıp sertifikalarını aldılar

    Kursu tamamlayıp sertifikalarını aldılar
    expand

    Kursu tamamlayıp sertifikalarını aldılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli)-KIRKLARELİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nce düzenlenen ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Ölçme ve Değerlendirmede Yenilikçi Yaklaşımlar –Soru Hazırlama Teknikleri Eğitimi’ni tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

    Lüleburgaz Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ve eğitimi tamamlayan kursiyerler katıldı.Törende eğitimini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 38 kursiyere sertifikaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin tarafından verildi.Milli Eğitim Müdürü Çetin, Dr. Öğretim Üyesi Eren Halil Özberk tarafından, verilen kursu tamamlayan öğretmenleri tebrik ederek, kurs sayesinde eğitim-öğretimin daha kaliteli hale geleceğini söyledi.

    Eğitim Koordinatörü Mustafa Gören de eğitimde ildeki soru yazma kabiliyetini daha ileriye taşımak ve eğitimde ölçme ve değerlendirme hizmetlerinin iyileştirmesi amacıyla bu kursun düzenlendiğini belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow