hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Gerenli, üniformalı görevlilerden korkup eve kapanan Zeynep'i ziyaret etti

    Başkan Gerenli, üniformalı görevlilerden korkup eve kapanan Zeynepi ziyaret etti
    expand

    Başkan Gerenli, üniformalı görevlilerden korkup eve kapanan Zeynep'i ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesi Belediye Başkanı Murat Gerenli, koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan ve denitimlere çıkan resmi kıyafetli polis ve zabıtadan korkan Zeynep Erdem'i(5), zabıtalarla evinde ziyaret etti. Gerenli, 
    "Polis ve zabıtadan korkmana gerek yok. Onlar,bizlerin iyiliği ve güvenliği için uyarılarda bulunuyorlar" dedi.

    Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken kolluk kuvvetleri de denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Lüleburgaz ilçesinde yapılan denetimler esnasında vatandaşlara uyarılarda bulunan kolluk kuvvetlerinden etkilenen  minik Zeynep Erdem eve kapandı. Kısıtlamanın kalktığı günlerde kızını dışarı çıkarmakta zorlanan Erdem ailesi durumu sosyal medya hesaplarından Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli'ye anlatarak yardım istedi. Duruma kayıtsız kalmayan Başkan Gerenli, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Erdem ailesine ziyarette bulundu. Zabıtaları karşısında gören Zeynep kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Zeynep ile kısa süre sohbet eden Gerenli, "Polis ve zabıtadan korkmana gerek yok. Onlar, bizlerin iyiliği ve güvenliği için uyarılarda bulunuyorlar" dedi. Zeynep ve Erdem ailesine ziyarette bulunan zabıta memurları küçük Zeynep'e hediye verdi. 

    Erdem ailesi, kızları Zeynep için evlerine ziyarete gelen Gerenli ve zabıta müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. Küçük Zeynep'in pandemi sürecinden olumsuz etkilendiğini belirten Erdem ailesi, "Kızımız, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde kolluk kuvvetlerimiz tarafından yapılan uyarılar nedeniyle korku yaşıyordu. Bu korkuyu üzerinden atması için bu ziyaretiniz çok anlamlı oldu. Bu nazik davranışınız için çok teşekkür ederiz" dedi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow