hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Bizim Kızanlar, Bizim Nağmeler'in konuğu Ahmet Özden oldu

    Bizim Kızanlar, Bizim Nağmelerin konuğu Ahmet Özden oldu
    expand

    'Bizim Kızanlar, Bizim Nağmeler'in konuğu Ahmet Özden oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesi Belediyesi’nin koronavirüs salgınında zor günler geçiren müzisyenlerin yanında olmak için başlattığı 'Bizim Kızanlar, Bizim Nağmeler' programının bu haftaki konuğu ilçenin ünlü sanatçısı Ahmet Özden oldu.

    Geçtiğimiz hafta yayınlandığı ilk bölümüyle 10 binden fazla izleyici kitlesine ulaşarak Lüleburgazlıları ekran başına kilitleyen 'Bizim Kızanlar, Bizim Nağmeler' programının bu haftaki konuğu Trakya zurnasını dünyaya tanıtan, Lüleburgaz’ın  ünlü sanatçılarından Ahmet Özden oldu. Ekibiyle beraber canlı yayında Tansu Edip Gökbudak ve İsmet Altay Süpürgeci’nin konuğu olan Ahmet Özden’le keyifli bir sohbet gerçekleştirilerek izleyicilerin kulaklarının pasını silinerek unutulmaz eserler çalındı.

    Lüleburgaz Belediyesi’nin Ahmet Özden’in konuk olduğu ikinci bölümüyle binlerce izleyiciyi ekranlara kilitleyen 'Bizim Kızanlar, Bizim Nağmeler programı Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow