hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Kaya, muhtarlara bir araya geldi

    Kaymakam Kaya, muhtarlara bir araya geldi
    expand

    Kaymakam Kaya, muhtarlara bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesinde her ay periyodik olarak gerçekleşen Muhtarlar Toplantısı, Kaymakam Mustafa Kaya başkanlığında yapıldı.

    Halk Eğitimi Merkezi’nde yapılan muhtarlar toplantısı, bazı köy ve mahalle muhtarlarının aday olmaması nedeniyle bir vedalaşma anlamı da taşıdı.Kaymakamı Mustafa Kaya, Halk Eğitimi Merkezi binasının önünde kendisini karşılayan muhtarlarla tokalaşarak acısıyla tatlısıyla 5 yıl boyunca birlikte görev yaptıklarını söyledi.Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Jandarma Komutanı Ömür Gökmen ve diğer kamu kurumlarının müdürlerinin katıldığı toplantıda muhtarların mahalleleriyle ilgili istek ve önerileri dinlendi.

    Kaymakamı Kaya, tüm köy ve mahalle muhtarlarından haklarını helal etmelerini isteyerek; “Bu seçimde kazananlar olduğu gibi kaybedenler de olabilir. Onlara da şimdiden başarılar dilerim. Tüm muhtarlarımıza bugüne kadar yapıcı davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Temennimiz bu seçimin huzur ve sükun içinde geçmesi. İnşallah sorunsuz bir seçim olur. Hiçbir şey insanın canı kadar değerli değil. Sizlere her zaman kapımız açık” diye konuştu. Toplantıda daha sonra seçim güvenliği ve mahallelerdeki genel duruma dair değerlendirmelerde bulunuldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow