hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kontrolden çıkan otomobil işyerine çarptı

    Kontrolden çıkan otomobil işyerine çarptı
    expand

    Kontrolden çıkan otomobil işyerine çarptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Uğurcan KARAOĞLU/LÜLEBURGAZ (Kırklareli), (DHA)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde E.Ç.'nin kullandığı otomobil, önce bir araca ardından da bir işyerine çarptı. Kazada yaralanan olmadı.

    Kaza, Lüleburgaz Edirne Caddesi üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Kadın sürücü E.Ç.'nin kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak, park halindeki A.A.'ya ait olan 35 AN 6775 plakalı araca otomobile ardından da sigorta dükkanının girişine çaptı. Kazada yaralanan olmazken, otomobiller ve işyerinin girişinde hasar meydana geldi. Otomobilinde 2 çocuğu bulunan E.Ç., kazanın ardından kısa süreli sinir kriz geçirdi. Polis ekipleri, ifadesine başvurmak üzere E.Ç., emniyete götürdü.

    Çarpan aracın işyerine hasar verdiği Özkan Baytan, "İçeride oturuyorduk bir anda sesler geldi içeriden. Sonra da bizim kapıya vurdu araç. İçinde çocuklar ile iki bayan vardı. Cana gelmedi Allah'a şükür kimseye bir şey olmadı. Sadece sesleri duydum gerçekleştiği anı görmedim. Mecburen şikayetci olacağım hasarımızın giderilmesi için" dedi.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow