hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli'den koronavirüs denetimi

    Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenliden koronavirüs denetimi
    expand

    Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli'den koronavirüs denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ'nin koronavirüs vakalarının artış gösterdiği Lüleburgaz ilçesi Belediye Başkanı Murat Gerenli, Kapalı Pazaryeri ve Semt Merkezi'nde alınan virüs önlemlerini denetledi. 

    Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda hayata geçirilen, 'Pazar yerlerine girişte HES kodu zorunluluğu' kapsamında Lüleburgaz'daki pazar yerlerinde uygulama sıkı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda kentin en işlek pazarlarından biri olan Kapalı Pazaryeri ve Semt Merkezi'nde giriş ve çıkışlar tek yönden kontrollü bir şekilde sağlanıyor. HES kodu bulunmayan vatandaşlar pazara giremezken, pazar yeri içerisinde esnafa sık sık maske, mesafe ve temizlik konusunda anonslu uyarılar yapılıyor. 

    Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, pazar yerinde gerçekleştirilen HES kodu uygulamasıyla birlikte alınan diğer önlemleri yerinde inceledi. Görevlileri eksik gördüğü konularda uyaran Gerenli, pazarcı esnafının da sorunlarını dinledi. Esnafı koronavirüs önlemlerine uymaları konusunda uyaran Başkan Gerenli, koronavirüse karşı en etkili yöntemin maske, mesafe ve temizlik olduğunu hatırlattı.  


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow