hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz Kent Ormanı için imzalar atıldı

    Lüleburgaz Kent Ormanı için imzalar atıldı
    expand

    Lüleburgaz Kent Ormanı için imzalar atıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-  KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde belediyenin yaptırdığı Kent Ormanı Projesi'nde sözleşme imzalandı. Belediye Başkanı Murat Gerenli ,"Lüleburgaz Kent Ormanı hayaline kavuşuyor. Herkese hayırlı olsun" dedi. 

    Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli'nin ilçeye kazandırmak istediği Kent Ormanı Projesi'nde önemli bir adım atıldı. Başkan Gerenli, Lüleburgaz halkı adına eski hava radar arazisini Lüleburgaz'a kazandıracak olan Kent Ormanı Sözleşmesi'ni imzaladı. Kırklareli Orman İşletme Şefliği'nde atılan imza sonrası konuşan Gerenli, "Lüleburgaz Kent Ormanı hayaline kavuşuyor. Herkese hayırlı olsun" dedi. 

    Lüleburgaz Belediye Meclisi'nin eylül ayı oturumunda meclisten 97 hektarlık radar arazisinin Lüleburgaz Belediyesi'nce kiralanması için yetki alan başkan Gerenli, Kırklareli Orman İşletme Şefliği'nde atılan imzalarla birlikte Lüleburgaz Kent Ormanı'nı 20 yıllığına Lüleburgaz Belediyesi'ne kiraladı. 

    20 YILLIĞINA BİZDE

    Kırklareli Orman İşletme Şefliği'nde imzalanan sözleşmeyle birlikte eski hava radar arazisini Lüleburgaz Kent Ormanı olarak kente kazandıracaklarını söyleyen başkan Murat Gerenli, "Amacımız, hayallerin hayat bulduğu bir Lüleburgaz'ı yaşatmak. Bunun için çalışmalarımız tek tek devam ediyor. Bu kapsamda Lüleburgazlıların nefes alabileceği, rahatça vakit geçirebileceği, 97 hektarlık eski radar arazisini Lüleburgaz Kent Ormanı olarak şehrimize kazandırmak için imzayı attık. Lüleburgaz Kent Ormanı kentimize hayırlı olsun" dedi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow