hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz'da açık havada sinema etkinliğini 2 bin kişi izledi

    Lüleburgazda açık havada sinema etkinliğini 2 bin kişi izledi
    expand

    Lüleburgaz'da açık havada sinema etkinliğini 2 bin kişi izledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz İlçesi Belediyesi'nin ağustos ayı boyunca sürdürdüğü ve eylül ayı başında  sona erdirdiği 'Beyaz Perde Yıldızlar Altında' açık hava sinema etkinliği büyük ilgi gördü. Aralarında 'Merhaba Güzel Vatanım' film ekibinin de katıldığı 4 filmi 2 bin kişi izledi. Sosyal mesafe ve maske önlemleriyle gerçekleştirilen film gösterimlerinin önümüzdeki yıl da yapılması planlanıyor.

    Lüleburgaz Belediyesi'nin, vatandaşlara  nostaljiyi yaşattığı 14 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri arasında süren 'Beyaz Perde Yıldızlar Altında' açık hava sinema gösterimleri Lüleburgazlıların büyük ilgisiyle karşılaştığı, aralarında festival filminin de yer aldığı gösterimleri en az 2 bin kişi izledi. Lüleburgaz Belediyesi'ne etkinlik için teşekkür eden vatandaşlar, film gösterimlerinin önümüzdeki yıl da devam etmesi talebinde bulundu.


    Belediyenin gerçekleştirdiği açık havada sinema etkinliklerinde ise ortaya güzel manzaralar çıktı. Kimi vatandaşlar sevdikleriyle birlikte, kimileri de çocuklarını da yanına alarak film keyfi yaşamaya geldi. Kiminin de kendi portatif sandalyesiyle geldiği görüldü. Öte yandan ateş ölçümü, maske ve mesafe zorunluluğu gibi sıkı önlemler alan Lüleburgaz Belediyesi, vatandaşın oturduğu sandalyelere tek tek ambalajlı bir şekilde bıraktığı patlamış mısırlarla da film konforunu artırdı.

    Lüleburgaz Belediyesi, vatandaşın koronavirüs salgınına rağmen yoğun ilgi gösterdiği 'Beyaz Perde Yıldızlar Altında' etkinliğini önümüzdeki yıl stratejik planına da aldı.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow