hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz'da 'kısıtlı' ışıltı

    Lüleburgazda kısıtlı ışıltı
    expand

    Lüleburgaz'da 'kısıtlı' ışıltı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRMLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesi Belediyesi,  her yeni yılda olduğu bu yıl da İstanbul Caddesi'ni ve çevresini ışıklı yılbaşı süsleriyle süsledi. Sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle sadece hafta içi 18.00 ile 21.00 saatleri arasında yanacak olan süsler, 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamaları ile 31 Aralık 21.00'den sonra uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamalarında yanmayacak.

    Yeni yılı her yıl coşkuyla kutlayan Lüleburgaz, bu yıl korona virüs salgını nedeniyle buruk bir yılbaşı geçirecek. Bu nedenle  Lüleburgaz Belediyesi, yayalaştırılmış bölgeyle Kongre Meydanı'nı ışıl ışıl yılbaşı süsleriyle donattı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli yeni yılın yeni umutlarla girmek istediklerini belirterek, "Lüleburgaz her sene olduğu gibi bu yıl da heyecanını ve umutlarını geleceğe taşıyacak. 2020'nin getirdiği sıkıntıların 2021'de sona ermesi en büyük dileğimizdir. Bu nedenle her yıl olduğu gibi yeni yıla yine cıvıl cıvıl, ışıltılı bir şekilde umutla, heyecanla girmek istiyoruz" dedi.

    Lüleburgaz Belediyesi'nin dört bir yanı donattığı ışıltılı süsler sadece 18.00 ile 21.00 saatleri arasında açık olacak. Kesintisiz uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamalarıyla, 31 Aralık saat 21.00'den sonra uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında kullanılmayacak. Öte yandan Lüleburgaz Belediyesi, geçtiğimiz yıl alımını yaptığı yılbaşı süslemesi için bu yıl alım ihalesine çıkmadı. Belediye, aynı yılbaşı süslerini uzun yıllar boyunca kullanmayı hedefliyor. 
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow