hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz'da, 'Sevgi Mağazası'ndan bir haftada 78 aile faydalandı

    Lüleburgazda, Sevgi Mağazasından bir haftada 78 aile faydalandı
    expand

    Lüleburgaz'da, 'Sevgi Mağazası'ndan bir haftada 78 aile faydalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde belediyenin ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek amacıyla geçtiğimiz hafta faaliyete geçirdiği Sevgi Mağazası'ndan bir haftada 78 aile faydalandı. 

    Lüleburgaz Belediyesi'nin sosyal belediyecilik kapsamında geçen hafta faaliyete geçirdiği Sevgi Mağazası'ndan ihtiyaç sahibi vatandaşlar faydalanmaya bayladı. 'Kimse üşümesin', 'İyilik elden ele' sloganıyla hizmete giren mağazada muhtarlıklardan gerekli olan fakirlik belgesini alan ihtiyaç sahibi vatandaşlar faydalanmaya başladı. Bu kapsamda ilk haftada 78 aileye 932 parça giyecek desteğinde bulunuldu.

    Lüleburgaz Belediyesi, Sevgi Mağazası için vatandaşların desteğini bekliyor. Yardımların uzun vadede aralıksız sürmesi için Lüleburgazlı vatandaşlardan kullanılabilir durumda olan ayakkabı ve giyeceklerinin yanı sıra küçük çocuklar için oyuncak desteği de bekleniyor. Mağazaya bağışta bulunmak isteyen vatandaşların hazırladıkları kıyafet, ayakkabı ya da oyuncakları Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi içinde bulunan Sevgi Mağazası'na bizzat bırakabicekleri belirtildi.

    Sevgi Mağazası'ndan yararlanmak isteyen vatandaşların bağlı bulundukları muhtarlıklardan fakirlik belgesi alması yeterli oluyor. Her vatandaş Sevgi Mağazası'ndan 3 ayda bir olmak kaydıyla 5'er parça giyecek, ayakkabı ya da çocuğuna oyuncak alabiliyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow