hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz'da, 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Yılı' tanıtım gecesiyle başlıyor

    Lüleburgazda, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Yılı tanıtım gecesiyle başlıyor
    expand

    Lüleburgaz'da, 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Yılı' tanıtım gecesiyle başlıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     


    LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz İlçesi Belediyesi'nin  2020 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Yılı kapsamında düzenlenecek olan tanıtım gecesinin programı belli oldu. 

    2016 yılından bu yana her yıl belirli bir tema belirleyen Lüleburgaz Belediyesi 2016'yı  'Kadın Yılı', 2017'yi 'Bisiklet Yılı', 2018'i 'İnovasyon ve Tasarım Yılı've 2019 yılını 'Atatürk'ü Anlama, Anlatma ve Gençlik Yılı' ilan etmişti. Bu yıl da Lüleburgaz Belediye Meclisi'nin aldığı kararla büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Küçük hanımlar, küçük beyler sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz' sözleri doğrultusunda; çocuklaramisyonlarını hatırlatmak, bu doğrultuda bugünün çocukları yarının büyüklerine çağdaş değerler ile üzerine düşenin en iyisini yapma, gayret ve azmin farkındalığını yaratmak amacıyla 2020 yılını 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Yılı' ilan etti. Bu kapsamda düzenlenecek olan tanıtım gecesi Lüleburgaz Belediyesi'ne ait Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek.

    Ferman Türmen'in sunuculuğunu yapacağı tanıtım gecesinde akademisyen, yazar, girişimci gibi birçok önemli unvanı elinde bulunduran Dreamstalk kurucusu girişimci Semih Yalman ve şair yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın konuşmacı olarak katılacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow