hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz'ın itfaiyecileri başkanı 'su takı' ile karşıladı

    Lüleburgazın itfaiyecileri başkanı su takı ile karşıladı
    expand

    Lüleburgaz'ın itfaiyecileri başkanı 'su takı' ile karşıladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DH)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz İlçe Belediyesi itfaiye ekipleri, İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 306'ncı yıl dönümü kapsamında kutlamaya katılan Belediye Başkanı Gerenli'yi 'su takı' ile karşılaşarak sürpriz yaptı. 
    Araçla su takının altından geçen Gerenli, "Lüleburgaz Belediyesi'nin medarı iftiharısınız, gözbebeklerimizsiniz" dedi. 

    İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 306'ncı yılı Lüleburgaz İtfaiyesi'nde de kutlandı. Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde gerçekleşen pasta kesimli kutlamaya Belediye Başkanı Murat Gerenli, Başkan Yardımcıları Leyla Güncer, Erol Özgür ve Gökhan Kaya Atay ile birlikte daire müdürleri katıldı. Pasta kesimi öncesinde ise Lüleburgaz İtfaiyesi, itfaiye binasına gelen Başkan Gerenli'ye su takıyla sürpriz yapıldı. Belediye aracının girişi esnasında karşılıklı duran iki itfaiye aracının hortumlarıyla su takı oluşturuldu. Başkan Gerenli ve ekibi metrelerce yükseklikte oluşturulan su takının altından geçti. 

    Başkan Gerenli, itfaiye mesleğinin gurur duyulacak bir meslek olduğunu belirterek, "Gerçekten kutsal bir meslek yapıyorsunuz. Her meslek önemli, her meslek severek yapılmalıdır. Ortaya çıkanlarla insanlar gurur duymalıdır ama sizler sağlıkçılar gibi insan hayatına dokunan ve saniyelerle insanların hayatını değiştirebilecek bir mesleğin içindesiniz. Bununla ne kadar gurur duysanız azdır. Ben de sizinle ne kadar gurur duysam azdır. Lüleburgaz Belediyesi'nin medarı iftarısınız. Gözbebeklerimizsiniz. Gerçekten Lüleburgaz Belediyesi'ni en iyi şekilde temsil eden, hayata bakışımızı en iyi şekilde gösteren çalışma arkadaşlarımdan birisiniz. Bunun için hepinize özellikle teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    Başkan Gerenli, itfaiyenin her faaliyetinin yakın takipçisi olduğunu belirterek, "Sizin çalışmalarınızı yakinen takip ediyorum. İlk göreve başladığımda AVM yangınında sizleri tanıdım. Onun dışında yaptığınız her faaliyeti takip ediyorum. Çok yakın zamanda 40 saniye gibi bir sürede, o da bir Türkiye rekoru, yangına müdahale ettiniz. Geçtiğimiz hafta sonu Cuma akşamı Lüleburgaz'da Özerler Mahallesi Hasanağa Çeşme Sokak'ta bir yangına buradan 6 dakika gibi bir sürede gidip müdahale etmeye başlamış olmanız benim için ve Lüleburgaz için büyük bir kazanımdır. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow