hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    U14 Milli Takım seçme maçları Lüleburgaz’da yapıldı

    U14 Milli Takım seçme maçları Lüleburgaz’da yapıldı
    expand

    U14 Milli Takım seçme maçları Lüleburgaz’da yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Uğurcan KARAOĞLU/LÜLEBURGAZ (Kırklareli), (DHA)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde Genç Milli  Takım tarafından düzenlenen ve 2006 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 yaş altı seçmeleri Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda gerçekleşti.

    Seçmeleri 14 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Güngör Şahinkaya ve Genç Milli Takım antrenörleri Şenol Ustaömer, Turan Sofuoğlu, Sinan Turan, Ahmet Ceylan, Mehmet Bölükbaşı, Suat Okyar, Bülent Akyıldız, Ahmet Gün, Kamil Duygun izledi. 
    TUFAD işbirliğinde Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ’da yapılan seçmeler sonucu oluşturulan takımların maçları, Genç Milli Takım antrenörleri tarafından dikkatle izlendi.

    Konuyla ilgili 14 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Güngör Şahinkaya ise amaçlarının Türk futboluna, gençlere ve çocuklara hizmet etmek olduğunu söyledi. Bu yıl Türkiye'de dolaşmadık yer bırakmayacaklarını belirten Şahinkaya, "Harika çocuklarımız var. Gençlerimiz çok yetenekli. Burada bölge müdürlerimize, bölge antrenörlerimize ve milli takım antrenörlerimize teşekkür ederim" dedi.

    Genç Milli Takımlar teknik direktörleri ile bölge antrenörlerinin takip ettiği maçlar sonrasında, en küçük yaş grubu olan U14 Milli Takımı'na ve kulüplere oyuncu havuzu oluşturulacak.

    Seçme maçları öncesi LYFA ziyaret edildi.

    U14 Milli Takım seçme maçı öncesi Genç Milli Takım antrenörleri Lüleburgaz Belediyesi Futbol Yıldızları akademisini ziyaret etti. Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili İlhami zafer Girgin, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Cem Sain ve Tesisler Müdürü Cemile Şeniz Gedemen kafileye eşlik etti. Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür tesis ile ilgili bilgilendirme yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 4 yıldız alarak bölgede en üst düzeyde bir tesis olma özelliğini elinde 
    bulunduran akademi teknik ekip tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow