hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz’da 20 köye yangın söndürme tankeri

    Lüleburgaz’da 20 köye yangın söndürme tankeri
    expand

    Lüleburgaz’da 20 köye yangın söndürme tankeri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’ nin Lüleburgaz ilçesine bağlı 20 köye 4 tonluk yangın söndürme su tankerleri düzenlenen törenle teslim edildi.

    Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından  Lüleburgaz ilçesine bağlı 20 köye olası yangınlara müdahale etmek ve sulama işlerinde kullanılmak üzere 4 tonluk 20 adet alınan su tankeri  alındı. Alınan tankerlerin teslimi için Lüleburgaz Devlet Su İşleri (DSİ) bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ,Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Pehlivanköy Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Demirköy Kaymakamı Cafer Ekinci, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanı, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

    Törende konuşan Vali Osman Bilgin, "2020 yılında da su tankerleri tüm ilçe köylere temini sağlanacak. Bugün temini sağlanıp 20 köye teslim edilen Yangın Söndürme Su Tankerlerinin herhangi bir yangın gibi olumsuz olayda değil de sulama gibi amaçla kullanılmasını temenni ederek olumsuz bir durumda da acil olarak müdahalede bulanabilecek"dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow