hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz'da ulaşımda bisiklet kullananlara ödül

    Lüleburgazda ulaşımda bisiklet kullananlara ödül
    expand

    Lüleburgaz'da ulaşımda bisiklet kullananlara ödül

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     


    Uğurcan KARAOĞLU/LÜLEBURGAZ (Kırklareli), (DHA)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz İlçe Belediyesi, ulaşımda bisikleti tercih eden 70 kişiye ödül verdi. 

    Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında ve 22 Eylül Otomobilsiz Kent Günü etkinlikleri kapsamında ödüller bisikletle ulaşım sağlayan belediye personeli ve vatandaşlara Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli tarafından ayrı ayrı takdim edildi.Plaket olarak verilecek ödüllerin ilki saat 12.00’de Lüleburgaz Belediye Hizmet Binası’nda belediye personeline verildi.İkinci ödül töreni ise saat 16.00’da Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet ve Motosiklet Akademisinde (LYMBA) gerçekleştirildi.Plaketleri Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli takdim etti. 

    Başkan Gerenli, "Avrupa'nın birçok kentinde olduğu gibi Lüleburgaz'da da 2002 yılından itibaren Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri planlanmakta ve hayata geçirilmektedir. Bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüspandemisi şartlarını da göz önünde bulundurarak organize ettiğimiz Avrupa Hareketlilik Haftası'nda çeşitil etkinlikler düzenledik. Yaşanabilir Lüleburgaz ve yaşanabilir dünya için hep birlikte yürüyelim, bisiklete binelim. Şimdi herkes için sıfır emisyonlu hareketlilik zamanı" dedi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow