hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Darıca'da 'Dünya Bisiklet Günü' için pedal çevrildi

    Darıcada Dünya Bisiklet Günü için pedal çevrildi
    expand

    Darıca'da 'Dünya Bisiklet Günü' için pedal çevrildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DARICA (Kocaeli), (DHA) – KOCAELİ’nin Darıca ilçesinde ‘Dünya Bisiklet Günü' nedeniyle sahilde ve Millet Bahçesi’nde pedal çevrildi.

    Darıca Belediyesi tarafından 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Gerçekleştirilen etkinliğe bisiklet grupları, vatandaşlar ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın öncülüğünde, bisiklet sürme bilincinin oluşması için düzenlenen etkinlikte Darıca sahilinde buluşuldu. Darıca Millet Bahçesi'ne kadar  pedal çevirenler, başladıkları noktaya geri dönerek etkinliği sonlandırdı. Etkinlik sonunda kahvaltıda buluşuldu.   

    Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Darıca bisiklet şehri olma yolunda ilerliyor. Bisiklet hem çevre için hem de spor ve sağlık için son derece önemli bir araç. Bizlerde hem Darıca sahilimizde hem de Darıca Millet Bahçesi'nde onlarca kilometrelik bisiklet yolları oluşturduk. Buraya sadece Darıcalılar diğer, Kocaeli'nin diğer ilçeleri ve İstanbul'dan da çok sayıda vatandaşımız geliyor. Darıca'da böyle güzel bir etkinlikte bisikletseverlerle buluşmak bizleri çok mutlu etti.” dedi.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow