hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrencilere kitabını hediye etti

    Öğrencilere kitabını hediye etti
    expand

    Öğrencilere kitabını hediye etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİT(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ Dilovası ilçesinde, Gazeteci-Yazar Levent Altun, Dilovası Yılport Anadolu Lisesi'nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluşarak, kitabını hediye etti.

    Dilovası Organize Sanayi Bölgesi'nin sponsorluğunda Dilovası Yılport Anadolu Lisesi'nin konferans salonunda düzenlenen söyleşi ve imza gününe öğrenciler yoğun katılım sağladı. Söyleşide ilk konuşmayı Okul Müdürü Kemal Arslan yaptı. Arslan, okulda kitap okuma etkinlikleri düzenlediklerini ve öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını geliştirdiklerini belirterek, kitap okumanın önemini vurguladı.

    İDEALLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN 
    Levent Altun ise konuşmasında meslek ve hayat tecrübelerini öğrencilerle paylaşarak, "Sevdiğiniz işi yapın ve ideallerinizden asla vazgeçmeyin. Eğer sevmediğiniz bir işi yaparsanız, hem mutlu hem de başarılı olamazsınız." diye tavsiyede bulundu.

    Yaklaşık bir saat süren söyleşide Altun, ayrıca öğrencilerin hem kitap hem de gazeteciliğe dair sorularını da yanıtladı. Altun öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek, "Bol bol okuyun ve kendinizi geliştirin. Okumak insanı fikir sahibi yapar, geliştirir, öğretir ve özgürleştirir. Bilgi, ülkelerin ve toplumların gelişmişliğini belirleyen en önemli etkendir." dedi. 

    Söyleşinin ardından Levent Altun, Okul Müdürü Kemal Arslan, öğretmen ve öğrencilere son kitabı 'Özlem'e Mektup'u' imzalayarak hediye etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow