hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gebze’de hak sahiplerine tapuları verildi

    Gebze’de hak sahiplerine tapuları verildi
    expand

    Gebze’de hak sahiplerine tapuları verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GEBZE (Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde, 1 milyon metrekare alandaki hak sahiplerine tapuları törenle verildi. 

    Gebze Balçık Mahallesi’nde imar uygulaması yapılan alandaki hak sahiplerine tapularının teslim edildiği sembolik tapu teslim törenine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

    BÜYÜKGÖZ: 1 MİLYON METREKARE ALANDA 
    Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmada, "Seçimlerden bugüne birçok bölgede şuyulandırma çalışmalarını hızlandırdık ve tamamladık. Gebze’de tabiri caizse sessiz sedasız bir devrimi gerçekleştiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği tevazu, samimiyet ve gayret çerçevesinde gönül belediyeciliği şemsiyesi altında yürütüyoruz. Bugün işlemleri biten 1 milyon metrekarelik alanda hak sahiplerimize tapularını, düzenlediğimiz sembolik törende teslim etmiş olacağız. Biz milletimize aşkla, şevkle, bıkmadan yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Hak sahibi hemşerilerimizin tapuları hayırlı uğurlu olsun." dedi. 

    BÜYÜKAKIN: ZİNNUR BEY ARI GİBİ ÇALIŞIYOR 
    Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, "Daha önce yapılan tapu törenlerinden bir yenisini yapıyoruz. Maşallah Zinnur Bey arı gibi çalışıyor. Mesleğinin de belediye başkanlığının da hakkını veriyor. Yıllardır devam eden tapu meselelerini tam bir ustalıkla birer birer çözüyor. Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Zinnur Bey’in dediği gibi sessiz sedasız sakince çalışıyoruz. İşimize bakıyoruz laf üretmiyoruz. Şov, reklam yapmıyoruz. Sadece işimize bakıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimizle Gebzemizi, Darıcamızı, Dilovamızı, Çayırovamızı imar etmeye, kalkındırmaya devam edeceğiz. Güzel Gebze’mizde Fatih’in son seferini yaptığı zaman otağını kurduğu Hünkar Çayırı da ihya edilecek inşallah. Bugün tapusunu alacak kardeşlerimi tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olması temennilerimi iletiyorum." diye konuştu. 
    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow