hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    626 kişiden 264'ü validen iş istedi

    626 kişiden 264ü validen iş istedi
    expand

    626 kişiden 264'ü validen iş istedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİT(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ Valisi Hüseyin Aksoy, her pazartesi günü gerçekleştirilen halk günlerinde şimdiye kadar 645 vatandaş ile görüşürken en yoğun iş konusunda yardım talebi oldu. 264 kişi validen iş, 172 kişi yardım talebinde bulundu.

    Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerinin devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlattığı ve her hafta pazartesi günü gerçekleştirdiği halk gününde vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların huzurunu, güvenliğini, refah seviyesini, yaşam standartlarını iyileştirilmesini önemsediklerini belirten Vali Aksoy, vatandaş memnuniyeti yaratmak, vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için bir araya geldiklerini, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu, kapısının her zaman vatandaşa açık olduğunu ifade etti.

    30 Ekim 2017 tarihinden bu güne kadar müracaat eden tüm vatandaşların görüşme taleplerini kabul eden Vali Aksoy, 645 vatandaş ile tek tek görüşme sağladı. Vali Aksoy ile görüşen 645 vatandaştan 264'ü iş talebinde, 172'si yardım talebinde, 36'sı hukuki konularda, 27'si büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile ilgili konularda, 26'sı sağlık konusunda ve 120'si ise diğer kurum ve kuruluşlarla olan sorun, talep ve isteklerini iletti. Vali Aksoy, sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması için toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine kurumları ile ilgili konularda gerekli hassasiyetin gösterilmesini, yardımcı olunmasını ve diğer konularda da ilgili kurumlara yazı yazılması ve yapılan işlemler sonucundan da vatandaşların bilgilendirilmesi talimatında bulundu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow