hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarmadan öğrencilere dergi

    Jandarmadan öğrencilere dergi
    expand

    Jandarmadan öğrencilere dergi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Selda Hatun TAN/İZMİT(Kocaeli), (DHA) – KOCAELİ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yeni eğitim ve öğretim yıldönümün başlaması ile okul önlerindeki denetimlerine başlarken, öğrencilere dergi ve kalem hediye etti.

    Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması ile sorumluluk alanlarında bulunan okullardaki denetim görevlerine başladı. İzmit Solaklar Okulu’nda öğrenciler ile bir araya gelen jandarma ekipleri, öğrencilere Jandarma Genel Komutanlığı’nın hediyesi olan kalem ve Çocuk Jandarma dergisi dağıttı. Jandarmalar ders öncesi okul bahçesinde çocuklar ile oyunlar oynadı. İlk ders zili çaldığında ise jandarma ekipleri çocuklarla birlikte derse girdi. Okula yeni başlayan minikleri kucaklarında derse götüren jandarma ekipleri, ders sonunda çocuklara yaya trafik eğitimi verdi. 

    SERVİSLER KONTROL EDİLDİ
    Jandarma ekipleri eğitim yılının başlaması ile okul çevrelerinde yapılan asayiş uygulamalarını da başlattı. Kocaeli genelinde 12 ilçede okul servislerinde denetin yapıldı. Okul çevrelerindeki iş yerleri, kafeler ve parklar denetlenirken şüpheli araçlar ve şahıslar üzerine sorgulama yapıldı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow