hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocaeli'de çiçekçilerde Anneler Günü yoğunluğu

    Kocaelide çiçekçilerde Anneler Günü yoğunluğu
    expand

    Kocaeli'de çiçekçilerde Anneler Günü yoğunluğu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ergün AYAZ-Dinçer AKBİR-Nabi YAZICI/İZMİT (Kocaeli),(DHA)- KOCAELİ’de, Anneler Günü nedeniyle çiçekçilerde yoğunluk yaşandı.  

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da anneler için en çok tercih edilen hediyeler arasında çiçek geldi. Günler öncesinde çiçek mezatlarından dükkanlarını dolduran çiçekçiler, Anneler Günü hazırlıklarını tamamlayarak çiçek satışlarına başladı.  

    Anneler Günü nedeniyle yoğunluk yaşadıklarını söyleyen çiçekçi Onur Öztürk, “Bugün yoğunluğumuz var. Yayınlanan genelge ile bizde duyurularımızı yaptık. Cumartesi ve Pazar günleri saat 10.00-17.00 arasında marketlerdeki ihtiyaçlarını halleder gibi vatandaşlarımız çiçekçiye gelip buradan elden alım yapabilecekler. Yarın daha fazla bir yoğunluk olacaktır. Son dakikalara bırakılmamasını öneririm.” dedi. 
     
    Sabah erken saatlerinde Anneler Günü için insanların alışveriş yaptığını söyleyen çiçekçi Ayşegül Bozşahin, “Sabah saatlerinde insanlar alışveriş yapmaya başladı. Yakın çevreden vatandaşlar gelip yürüyerek çiçek alıyor. Yasaktan muaf olan insanlar da araçlarıyla geliyor. Yarın Anneler Günü ve asıl günümüz zaten daha yoğun olacaktır.“ diye konuştu. 
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow