hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mahkemede kendisini vuran eşini görünce paniğe kapıldı

    Mahkemede kendisini vuran eşini görünce paniğe kapıldı
    expand

    Mahkemede kendisini vuran eşini görünce paniğe kapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sebahattin AYDIN/İZMİT(Kocaeli), (DHA)-İZMİT’te, cezasının bitimine 8 ay kala bir kamu kuruluşunda çalışan Sami K. pompalı tüfekle eşi Gülbeyaz K.’yi bacağından vururken, duruşmada eşini gören kadın panikledi. Gülbeyaz K. herkesin duruşma salonundan dışarı çıkmasının ardından ifade verdi.

    Geçen yıl 24 Aralık tarihinde İzmit’te meydana gelen olayda, cezasının bitimine 8 ay kala kamu kuruluşlarında çalışan Sami K., kendisini ağabeyi ile aldattığını ileri sürdüğü Gülbeyaz K.’yi pompalı tüfekle ateş ederek bacağından vurdu. Sami K.’nin ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. Bugün görülen duruşmada Gülbeyaz K. olayın ardından ilk defa eşini görünce panikledi. Gülbeyaz K.’nin isteği üzerine mahkeme salonunda bulunanlar dışarı çıkarıldı. Gülbeyaz K. daha önce verdiği ifadelerini tekrarlayarak, eşinden şikayetçi oldu.

    Duruşmaya tanık olarak katılan Sami K.'nin annesi Zehra K. ise, 'Oğlumun olay gerçekleşmeden önce 'öldürmeyeceğim sadece yaralayacağım' demesi üzerine ben de ‘boşa gitsin’ dedim.' diye ifade verdi.   Zehra K. diğer oğluyla gelinin arasında bir yakınlaşma görmediğini de ifade etti.

    Mahkeme heyeti, Sami K.’nin tutukluğunun devamına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow